Σοφία Αλιμπέρτη: Όσα είπε on camera για την προσωπική της ζωή

Τι δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Έπειτα από 14 χρόνια μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να επιστρέψει μέσα από την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

«Με ξετρέλανε το πρότζεκτ μόλις το άκουσα και το είδα. Έχει δυσκολίες, αλλά η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Δε θα μπορούσα να γυρίσω από την άλλη πλευρά σε αυτήν την πρόταση. Αν ήμουν γιατρός θα ήμουν πολύ καλή. Έχω ένα ένστικτο», είπε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Εγώ τον παππού μου τον πένθησα στα μπουζούκια»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης τη ρώτησε για τα νούμερα τηλεθέασης και αν τα παρακολουθεί: «Αν σου πω ότι τα βλέπω, θα σου πω ψέματα. Ή ότι τα παίρνω στα σοβαρά. Μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι παραπάνω από αυτή που θέλουμε. Επειδή έλειπα 14 χρόνια, στο μυαλό μου το είχε ότι μπορώ να φύγω ό,τι ώρα θέλω. Με βοηθάει πολύ αυτό. Δε σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι το τώρα και μου αρέσει πολύ. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι στην Barking Well και νομίζω ότι έχω ομορφύνει».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou_)

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το καταφύγιό της, την Πάρο. «Η Πάρος είναι το σπίτι μου, έρχομαι δύο μέρες, δουλεύω και φεύγω πάω στο νησάκι μου. Είμαι προστατευμένη από την εταιρεία παραγωγής μου, νιώθω ασφάλεια. Έχω μιλήσει μόνο στον Γρηγόρη και σε εσάς».

Για το τραγούδι που έχει μείνει στην ιστορία, «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία», είπε κλείνοντας: «Οι άντρες μου το λένε ακόμα και νομίζουν ότι έτσι θα με κερδίσουν. Όχι αγόρια, βρείτε κάτι νέο. Δε χρειάζομαι σύντροφο σε αυτή τη φάση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top