Έξαλλη Μακρυπούλια με αεροπορική: «Δε μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Ο λόγος που «έχασε» την πτήση της

Έξαλλη είναι η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς έχασε το προγραμματισμένο της ταξίδι στη Σάμο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Επβεβαίωσε ότι συνεχίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου!

ζετα μακρυπούλια

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» «έχασε» την πτήση της αλλά, όπως αναφέρει στα Instagramstories της, είναι φταίξιμο της αεροπορικής, καθώς δεν πραγματοποίησε ούτε μία ανακοίνωση!

Εξηγεί ότι επισκέφθηκε την τουαλέτα του αεροδρομίου και μόλις πήγε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, της είπαν πώς άργησε τρία ολόκληρα λεπτά και δεν της επέτρεψαν να περάσει! Όπως τονίζει, καμία ανακοίνωση δεν είχε προηγηθεί.

«Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η εταιρεία αυτή στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω. Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν» είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και συνέχισε έξαλλη: «Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top