Πρίγκιπας Χάρι: Στο δικαστήριο η υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις για ναρκωτικά

Αμφισβητείται η βίζα του δούκα του Σάσσεξ

Παρ' ολίγον τροχαίο για Χάρι και Μέγκαν ενώ τους κυνηγούσαν παπαράτσι / Βίντεο από ΜΕGA

Ο Χάρι αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του ‘’Spare’’ ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ψυχαγωγίας, εγείροντας ερωτήματα για το πώς του επετράπη να μπει στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης «αδειάζει» Χάρι και Μέγκαν - «Καμία σύγκρουση»

Συγκεκριμένα, πηγές από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ επέμειναν ότι ο Χάρι είχε αναφέρει στους Αμερικανούς αξιωματούχους την αλήθεια σχετικά με τη χρήση κάνναβης, κοκαΐνης και μαγικών μανιταριών στο παρελθόν, όταν έκανε αίτηση για άδεια παραμονής στην Καλιφόρνια.

Πρίγκιπας Χάρι: Στο δικαστήριο η υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις για ναρκωτικά

Η αμερικανική κυβέρνηση θα εμφανιστεί σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο την επόμενη Τρίτη 6 Ioυνίου, για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την αίτηση θεώρησης του Πρίγκιπα Harry μετά την παραδοχή του πως χρησιμοποίησε παράνομα ναρκωτικά.

Πρίγκιπας Χάρι: Στο δικαστήριο η υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις για ναρκωτικά

Προηγούμενη χρήση ναρκωτικών μπορεί να είναι λόγος άρνησης αίτησης θεώρησης για τις ΗΠΑ, όπως έγινε και στην περίπτωση της Amy Winehouse αλλά και της διάσημης δημοσιογράφου, σεφ και συγγραφέως Nigella Lawson.

Το Heritage Foundation προσπαθεί να ανακαλύψει εάν οι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματα του δούκα του Sussex ''Spare'' τεκμηριώθηκαν στην αίτησή του για βίζα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top