Παραμένει στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς - Τα νεότερα για την υγεία του

Πότε θα πάρει εξιτήριο ο παρουσιαστής

Τι είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό για τον Νίκο Μουτσινά

Τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς

Όπως είναι φυσικό, η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δε βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα». «Παιδιά, σήμερα δε θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά! Επιστρέφουμε σύντομα!», αναγράφεται στο story του «Καλό Μεσημεράκι».

«Καλο Μεσημέρακι»: Η ανακοίνωση της εκπομπής για την απουσία του Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά 


Το πρωί της Τετάρτης 31/5, η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον παρουσιαστή στο νοσοκομείο, αλλά και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή, που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Πιθανόν αφορά στους πόνους στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση, που όμως δεν τον βοήθησε κι έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το Καλό Μεσημεράκι δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα και το πιθανότερο σενάριο είναι να μη βγει ούτε τις επόμενες ημέρες στον ΣΚΑΪ», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top