Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς

Δε θα βγει στον «αέρα» η εκπομπή του

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Νίκος Μουτσινάς μετά από πόνους που αισθάνθηκε στην κοιλιά και το στομάχι, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να συντρέχει ανησυχία.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα, ο αγαπητός παρουσιαστής ένιωσε πόνο στο στομάχι, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοοκομείο, όπου και θα παραμείνει για να κάνει προληπτικές εξετάσεις. 

Ως εκ τούτου, το «Καλό Μεσημεράκι» δε θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 30/5, και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στη θέση του την Τετάρτη. 

«Ο πόνος στο στομάχι μου είναι αδιανόητος»

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ταλαιπωρείται με την υγεία του, καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά πριν από κάποιες ημέρες, όταν και χρειάστηκε να διακόψει την εκπομπή του. 

Διέκοψε ξαφνικά την εκπομπή ο Μουτσινάς: Συγγνώμη, ο πόνος είναι αδιανόητος

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο  πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν διακόψει την εκπομπή του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top