Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρξαν σκέψεις να χωρίσουμε»

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τατιάνα Καλαντζή που μετρά 23 χρόνια

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου, με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι ρε παιδιά».

Ελευθερίου: Το σχόλιο για την αποχή Δανδουλάκη - Ράντου από την απεργία

Ο γνωστός ηθοποιός μετρά 23 χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Τατιάνα Καλαντζή και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιάσονα και τη Μυρσίνη. Ο ίδιος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για την μακροχρόνια σχέση τους, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως είχαν βρεθεί ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Λευτέρης Ελευθερίου: «Τα παδιά μου είναι αυστηροί κριτές»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου με τη σύζυγό του, Τατιάνα Καλαντζή - Φωτογραφία NDP (Νίκος Δρούκας) 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου με τη σύζυγό του, Τατιάνα Καλαντζή - Φωτογραφία NDP (Νίκος Δρούκας)

«Δεν είμαι το ίδιο ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου και τα 23 χρόνια που είμαστε μαζί. Είναι κάτι που το συζητάω και με εκείνη. Είμαι όμως ευτυχισμένος με την επιλογή μου γιατί ό,τι κι αν έχουμε ζήσει, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και νιώθω πολύ τυχερός που την έχω στη ζωή μου. Ο γάμος όμως είναι δύσκολος, δεν είναι χολιγουντιανό παραμύθι, δεν έχει happy end, έχει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές, έχει τσακωμούς, μπορεί και να χωρίσεις για κάποιο διάστημα – εμάς ακόμα δε μας έχει συμβεί αυτό – αλλά περάσαμε κρίσεις», ανέφερε αρχικά.

«Περάσαμε δυσκολίες και από σκέψεις ότι μπορεί να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, το προσπαθήσαμε, είδαμε ότι βοηθάει αυτό», τόνισε ο Λευτέρης Ελευθερίου. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top