Όλγα Τρέμη - Νίκος Νικητέας: «Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου»

Τους τελευταίους μήνες μένουν σε χωριστά σπίτια

Στιγμιότυπα από σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού/ φωτογραφίες NDP

Έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος και ο χειρουργός έχουν ένα «βελούδινο» διαζύγιο και τους τελευταίους μήνες δε ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Όλγα Τρέμη με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Νικητέα/ φωτογραφία NDP

Η Όλγα Τρέμη με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Νικητέα/ φωτογραφία NDP

Και οι δυο όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και έκαναν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Αυτό το γεγονός… βοήθησε στο να μη γίνει αντιληπτός ο χωρισμός τους.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Όλγα Τρέμη. Η πρώτη φορά που παντρεύτηκε ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Απέκτησαν, μάλιστα, κι έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί 12 χρόνια/ φωτογραφία NDP

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί 12 χρόνια/ φωτογραφία NDP


«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. 'Εγινε. Ένα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο. Ό,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας. Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Όλγα Τρέμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top