Ευρυδίκη: Η σχέση του Μπομπ Κατσιώνη με τον Γιώργο Θεοφάνους

Όσα είπε για τον γιο της που έχει αποκτήσει με τον γνωστό συνθέτη

Μια πιο προσωπική συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπης (25/05), παραχώρησε η Ευρυδίκη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Μπομ Κατσιώνη, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Ευρυδίκη στο DOT: «Ο γιος μου είναι τα πάντα στη ζωή μου»

«Ο Μπομπ ήρθε στη ζωή μου σε μια περίοδο που είχα πει ότι θέλω να μείνω μόνη μου. Μου έστειλε μήνυμα στο facebook. Γενικά δεν απαντάω, ειδικά αν υποψιαστώ ότι υπάρχει κάποιο υπονοούμενο, μπορεί και να μπλοκάρω. Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν πανέξυπνο, πολύ γλυκό και ήταν και από έναν μουσικό. Στο πρώτο ραντεβού με έβαλε να ακούσω το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, είναι το τραγούδι “Πάγος”… Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο τρόπος που με υποδέχτηκε. Άνοιξε την πόρτα του στούντιο και άρχισε να υποκλίνεται… Μετά μου εξήγησε ότι ήταν μεγάλος φαν…».

 

Ευρυδίκη: «Σ’ αγαπώ υπέροχό μου πλάσμα…»

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε πώς την προσέγγισε ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε πώς την προσέγγισε ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη σχέση που διατηρεί ο μουσικός με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Γιώργο Θεοφάνους.

«Ο Μπομπ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, ίσα ίσα τον θαυμάζει. Εκτός από δικός μου θαυμαστής, ήταν και του Γιώργου και της μουσικής του. Τον θεωρεί, το έχει πει και δημόσια, έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες στην Ελλάδα…».

Ευρυδίκη και Μπομ Κατσιώνης διασκεδάζουν στον Γιώργο Θεοφάνους - Φωτογραφία NDP 

Παλαιότερη φωτογραφία με την Ευρυδίκη και τον Μπομ Κατσιώνη να διασκεδάζουν στον Γιώργο Θεοφάνους - Φωτογραφία NDP

Ο γιος της Άγγελος, που έχει αποκτήσει με τον γνωστό συνθέτη είναι σήμερα 26 ετών και διαβάζει για να πάρει δεύτερο πτυχίο στα Οικονομικά. Παρά το γεγονός ότι ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του, παραδέχτηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top