Έξαλλη η Κέιτ Μίντλετον - Αρνήθηκε να υποκλιθεί στη βασίλισσα Καμίλα

Ποια είναι η αληθινή σχέση του Γουίλιαμ με τη μητριά του;

Αναβρασμός φαίνεται πως υπάρχει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, μιας και η σχέση της Κέιτ Μίντλετον και της βασίλισσας Καμίλα είναι σε τεντωμένο σχοινί. Δεν πρόκειται για απλά δημοσιεύματα, αλλά είναι κάτι που έχει βγει από επίσημα χείλη αυτά του Tom Bower.

Στέψη Καρόλου: Εκθαμβωτική η Κέιτ Μίντλετον με σκουλαρίκια της Νταϊάνα

Η στιγμή που  ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετνον έφταναν στο Αββαείο.(Dan Charity/pool photo via AP)

Η στιγμή που  ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετνον έφταναν στο Αββαείο.(Dan Charity/pool photo via AP)

Ο βασιλικός βιογράφος αποκάλυψε ότι ο γιος και διάδοχος του Καρόλου, Ουίλιαμ, και η σύζυγος του, Κέιτ «σνόμπαραν» την Καμίλα στη στέψη.

Ο λόγος; Είχαν θυμώσει με το πλάνο για τις θέσεις των καλεσμένων της τελετής στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Βασιλιάς Κάρολος: Βackstage βίντεο από την οικογένεια Ουίλιαμ και Κέιτ

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μιντλετον στη στέψη του Καρόλου (Dan Charity/pool photo via AP)

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μιντλετον στη στέψη του Καρόλου (Dan Charity/pool photo via AP)

Μάλιστα, αυτό που δεν είχε γίνει αντιληπτό μέχρι πρότινος είναι πως η Κέιτ αρνήθηκε να υποκλιθεί στη βασίλισσα Καμίλα, επειδή είχε εκνευριστεί μαζί της.

Η στιγμή που η Καμίλα στέφεται βασίλισσα (Andrew Matthews/Pool via AP)

Η στιγμή που η Καμίλα στέφεται βασίλισσα (Andrew Matthews/Pool via AP)


«Δόθηκε προτεραιότητα στην οικογένεια της Καμίλα, αντί εκείνης της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Καμίλα έφερε στη στέψη τουλάχιστον 20 μέλη της οικογένειας της, ενώ η Κέιτ είχε μόλις 4, με τα αδέλφια της να μην έχουν το δικαίωμα να συνοδεύονται από τους συντρόφους τους.  Αν κοιτάξετε το βίντεο της στέψης, καθώς ο βασιλιάς και η βασίλισσα εγκαταλείπουν τους θρόνους και κατευθύνονται προς την έξοδο από το Αββαείο του Γουέστμινστερ, θα δείτε ότι ενώ όλοι υποκλίνονται στον βασιλιά -βάσει πρωτοκόλλου-, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν κουνήθηκαν όταν πέρασε από μπροστά τους η Καμίλα.

Την επόμενη ημέρα, όταν ο διάδοχος εκφώνησε μια ομιλία στη συναυλία στέψης του Κάστρου του Ουίνδσορ, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην Καμίλα. Πολλοί αναρωτήθηκαν για το ποια είναι η σχέση του Γουίλιαμ με τη μητριά του», ανέφερε ο Tom Bower στην εκπομπή «Dan Wootton Tonight».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top