Βαγγέλης Γερμανός: «Είδα το αστρικό σώμα της συντρόφου μου»

«Τη σύντροφό μου την περνώ καμιά 25αριά χρόνια»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βαγγέλη Γερμανού/ βίντεο Happy Day

Το πρόσωπο του έλαμψε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την κατά 25 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Χρυσούλα. Ο Βαγγέλης Γερμανός αναφέρθηκε στη γνωριμία με το κορίτσι του που έγινε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Κω.

Βαγγέλης Γερμανός: Το πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

«Η Χρυσούλα μου λέει ότι ήμουν φαν. Γνωριστήκαμε σε μία συναυλία που έκανα στην Κω, μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο κι ήρθε να με δει στον χώρο που ήμουν. Κάναμε παρέα, ήρθαμε κοντά, τα φτιάξαμε, μείναμε μαζί και κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Είμαστε καλά πολλά χρόνια τώρα. Την περνώ καμιά 25αριά χρόνια και τότε μάλιστα είχα σκεφτεί "μα καλά θα μπορέσει να με ερωτευτεί αυτό το κορίτσι τώρα;". Γιατί εγώ το ερωτεύτηκα», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

«Όταν γλιτώνεις από τον θάνατο, εκτιμάς τα απλά πράγματα»

Βαγγέλης Γερμανός

Έλληνας τραγουδιστής έκανε σύμφωνο συμβίωσης όταν βγήκε από την Εντατική


Βέβαια, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι όταν μπήκε σε άλλα «χωράφια»...μεταφυσικά μιλώντας για «το χρώμα της αύρας» της. «Παρόλο που είναι ένα γλυκό κι όμορφο κορίτσι, θα σου φανεί παράξενο αυτό που θα σου πω τώρα, αλλά είδα την αύρα της. Είχε πάρα πολύ ανοιχτή αύρα. Ήταν ένα απαλό πορτοκαλί και μερικές φορές γινόταν γαλάζιο. Διάφοροι που ασχολούνται με αστρολογία, το λένε αστρικό σώμα, αυτό που εκπέμπει ο οργανισμός γύρω του. Όταν είμαι σε στιγμές έντασης κι έρωτα, το βλέπω. Μοιάζει λίγο μεταφυσικό να το λέει ένας μαθηματικός, αλλά είναι έτσι. Τον γάμο τον κάναμε για να μην μας κυνηγάνε οι δικοί μας», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Γερμανός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top