Δήμητρα Αλεξανδράκη για τσακωμό με Ιωάννα Τούνη: «Είστε με τα καλά σας;»

Ανησύχησαν οι followers για τη φιλία τους

Μπορεί πολλοί από τους followers τους να πιστεύουν ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσά τους και έχουν τσακωθεί, όμως η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη τούς διαβεβαίωσαν πως… όλα είναι καλά!

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Sorry που σας το χαλάω ε;»

Η ξανθιά Influencer αυτή την περίοδο μετακόμισε σε νέο σπίτι μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους και έτσι σταμάτησε να είναι γειτόνισσα με το γνωστό μοντέλο στον Διόνυσο. Το ότι είχαν μέρες να ανεβάσουν κοινά stories στο Instagram, φαίνεται να πυροδότησε τις φήμες περί… κλονισμένης φιλίας!

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τσακωμό με Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε με Instagram Stories της στα μηνύματα για τον δήθεν τσακωμό της με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν έχουμε μαλώσει. Είμαστε πολύ φίλες, πολύ αγαπημένες, όλα είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το βλέπετε έχω κάποια ζόρια εδώ πέρα. Την αγαπώ απλά μέσα στο χάος της ζωής μου αυτή τη στιγμή δεν θα αντέξω και την τσιρίδα της».

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο εν λόγω Μέσο:  «Βλέπουμε μαζί με την Ιωάννα τα μηνύματα που έχετε στείλει κάποιοι. Από τη μία γελάμε και από την άλλη κάνουμε τον σταυρό μας. Για να είμαστε καλά πρέπει η μία να είναι γαντζωμένη πάνω στην άλλη; Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Έχω δουλειές, έχει δουλειές, τρέχουμε. Τι σημαίνει ότι τσακωθήκαμε; Α καλά!» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top