Ο Νίκος Αλιάγας έγινε 54 ετών και θυμάται τη μητέρα του

Γενέθλια για τον διάσημο Έλληνα παρουσιαστή

Δείτε όσα είχε πει ο Νίκος Αλιάγας στην ξαδέρφη του, Μαρία Μπακοδήμου

Μια φιλοσοφική διάθεση για τον χρόνο που περνάει γρήγορα είχε ο Νίκος Αλιάγας με αφορμή τα 54α γενέθλιά του. Μάλιστα, θυμήθηκε τον δύσκολο τοκετό της μητέρας του, που όπως αναφέρει κράτησε 13 ώρες

Νίκος Αλιάγας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που δε γνωρίζαμε

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές και τα λόγια σας. 54 χρόνια ήδη! Ο χρόνος περνάει σαν ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς, τόσο κρυφό όσο κι ουσιαστικό. Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική στο ενδέκατο διαμέρισμα… Μια άλλη εποχή, σχεδόν ένας άλλος κόσμος. Κι η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της. Να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός. Όλα είναι ένα πέρασμα, όπως τα κεριά που σβήνουμε για ένα τραγούδι. Ο χρόνος που πέρασε δε χάνεται ποτέ, είναι η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας, μια εικόνα που έζησε είναι μια εικόνα που κέρδισε ενάντια στην αμείλικτη αμνησία της ύπαρξης. Το να ζεις σημαίνει να μάθεις να αγαπάς, να δέχεσαι την αγάπη και των άλλων», έγραψε ο διάσημος παρουσιαστής. 

Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα στο Instagram

Νίκος Αλιάγας - Τίνα Γρηγορίου: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα για το ζευγάρι

Στο τέλος της ανάρτησής του, ανέφερε και τα ονόματα άλλων διασημοτήτων που έχουν επίσης γενέθλια 13 Μαΐου. Ανάμεσά τους, η Γαλλίδα παρουσιάστρια Christine Bravo κι ο τραγουδιστής Florent Mothe.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top