Βασίλης Καρράς: «Η συναυλία θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου»

«Επιστρέφουμε στη ζωή!» - Η εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών

Βίντεο από το «Πρωινό μας»

Μετά τις φωτογραφίες του, που κυκλοφόρησαν και ήταν πραγματικά «αγνώριστος», ο Βασίλης Καρράς, εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Βασίλης Καρράς: Η νέα φωτογραφία μετά την απώλεια των 42 κιλών

καρράς

Ο καλλιτέχνης ήταν φανερά αδυνατισμένος και, όπως είπε, «καλύτερα από ποτέ!».

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του και την απώλεια 42 κιλών, ο λαϊκός τραγουδιστής παρευρέθηκε σε εγκαίνια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του αλλά και στα νέα του βήματα. «Επιστρέφουμε», είπε!

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δε φαίνεται ότι είμαι καλά, ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω», είπε αρχικά.

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι», πρόσθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

Το πρόβλημα με την υγεία του και το χειρουργείο

Θυμίζουμε ότι ο ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Μετά από αυτή την περιπέτεια, ο καλλιτέχνης έχασε 42 ολόκληρα κιλά και είναι πλέον ένας «άλλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top