«Απορώ πώς ο Πετρετζίκης βγάζει τόσα λεφτά. Δεν ξέρει πώς να κόψει σκόρδο»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον γνωστό σεφ;

Χειμαρρώδης ο Λάκης Γάβαλας. Ο σχεδιαστής μόδας σχολίασε κάποια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο First Dates.

Λάκης Γαβαλάς στο DOT: «Μου λείπει η αίσθηση της οικογένειας»

Όπως είπε δεν ήξερε πως η Ζεν θα παρουσίαζε τη συγκεκριμένη εκπομπή διαφορετικά θα δήλωνε συμμετοχή.

First Dates: Ανοίγει τις πόρτες του το εστιατόριο του έρωτα

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο… ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει και στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι θα πάει στο Star. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή. Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Άκη Πετρετζίκη

Μιλώντας για το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στον Άκη Πετρετζίκη λέγοντας πως απορεί που ο σεφ έχει βγάλει λεφτά, αφού,όπως πιστεύει ο ίδιος, δεν ξέρει να κόβει ούτε σκόρδο.

«Βaba+Beba» - Ο Άκης Πετρετζίκης αγκαλιά με την κόρη του


«Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ; Ο Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δε βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top