Βασίλισσα Ελισάβετ: Η άγνωστη φωτογραφία για τα 97 έτη από τη γέννησή της

Το οικογενειακό ενσταντανέ τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον

70 πράγματα που δεν ξέραμε για τη βασίλισσα Ελισάβετ από το Breakfast@Star

Μια άγνωστη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσίευσαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κι η Κέιτ Μίντλετον στο Instagram, με αφορμή τα 97 χρόνια από τη γέννησή της

Από τι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ - Το πιστοποιητικό θανάτου της

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Κέιτ Μίντλετον τον περασμένο Αύγουστο, στο κάστρο του Μπαλμόραλ, λίγες εβδομάδες πριν η μονάρχης φύγει από τη ζωή. Στο ενσταντανέ, βλέπουμε την Ελισάβετ να κάθεται στον καναπέ ενώ γύρω της βρίσκονται τα εγγόνια της και τα δισέγγονά της. Ανάμεσά τους τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λιούις.

«Σήμερα θα ήταν τα 97α γενέθλιά της», γράφει η ανάρτηση. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το αστρονομικό ποσό που κόστισε η κηδεία της

Ανάρτηση έκανε κι η βασιλική οικογένεια, που επισημαίνει: «Σήμερα θυμόμαστε την απίστευτη ζωή και κληρονομιά της βασίλισσας Ελισάβετ»

Η ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας για την αείμνηστη Ελισάβετ

Τόσο η πριγκίπισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926, όσο κι η οικογένειά της δεν περίμεναν πως μια ημέρα θα γινόταν βασίλισσα, σημειώνεται στην ανάρτηση. Μετά την παραίτηση του θείου της, βασιλιά Εδουάρδου, το 1936, ανέβηκε ο πατέρας της στον θρόνο.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Κηδεία Της Έσπασε Κάθε Ρεκόρ

Όταν πέθανε ο βασιλιάς Γεώργιος, τον Φεβρουάριο του 1952, η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Εξελίχθηκε στη μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, τη μοναδική στην ιστορία που γιόρτασε το πλατινένιο ιωβηλαίο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top