Δροσάκη: Εύχομαι ένας άντρας να στέκεται πλάι μου για μια τουλάχιστον μέρα

Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Photograph 51 που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην σύζυγό της αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Επιλέγουμε να έχουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας κι όταν αυτό πλέον δε συμβαίνει απομακρυνόμαστε για να μη γίνει άρρωστο».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Μπουρδούμης -Δροσάκη: Η αμήχανη στιγμή της υπόκλισης στην θεατρική πρεμιέρα

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου πως το έργο που ανεβάζει είναι έντονα πολιτικό, η Λένα Δροσάκη απάντησε στο site parallaxi: «Σαφέστατα είναι ένα πολιτικό έργο. Ο θεατής θέλω να πάρει το καλύτερο που μπορεί. Να μετακινηθεί. Να μη φύγει όπως ήρθε. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε όλη μας τη ζωή, να μετακινούμαστε. Αλλιώς, θα μείνουμε στάσιμοι, θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε».

Όταν η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει τη δική της ευχή για τον εαυτό της, απάντησε: «Θα σου πω ένα κομμάτι από την Ρόζαλιντ, που λέει: “Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας. Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μία τουλάχιστον μέρα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top