Tάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Τι έκανε; Είχε πέντε-δέκα νεύρα»

«Γελάνε και οι κότες μ’ αυτούς» δήλωσε ο ηθοποιός

Στο ελληνικό #MeToo στον χώρο του Θεάτρου αναφέρθηκε ο Τάσος Κωστής τον οποίο γνωρίσαμε τη δεκαετία του 90’ όταν έπαιξε τον Φοίβο στο «Ρετιρέ». 

Έλληνας ηθοποιός ξεσπά: «Ο Ντάνος και ποιος άλλος τόλμησε να βγει;»

Ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» πως γελάνε και οι κότες με τους συγκεκριμένους δικαστές, γιατί οι συγκεκριμένοι που δικάζουν με αυτόν τον τρόπο είναι κατάπτυστοι προς την κοινωνία και δεν είναι δικαστές.

«Αυτοί κοιτάνε τι κάνει το συμφέρον για την εξουσία. Αυτή είναι όμως η κοινωνία, σκληρή. Ο Λιγνάδης δε νομίζω ότι έχει καθαρίσει. Ήταν η πιο σοβαρή απ’ όλες τις υποθέσεις, διότι καταδικάστηκε. Ο άλλος ήταν για απόπειρα μόνο, για τον βιασμό αθωώθηκε. Ενώ οι δικαστές προφυλάκισαν τον Λιγνάδη για ενδείξεις, όταν αποδείχθηκε ότι ήταν βιαστής και καταδικάστηκε για τους βιασμούς του, τον άφησαν ελεύθερο μέχρι το Εφετείο» ανέφερε ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είχε εκφραστεί θετικά για τον Γιώργο Κιμούλη όταν εκείνο επέστρεψε στο θέατρο.

«Τι έκανε; Πάνω στη δουλειά του είχε πέντε-δέκα νεύρα. Ο πρώτος ή ο τελευταίος ήταν; Στο κάτω-κάτω ας μην πάει ο κόσμος να τον δει. Δεν έκανε τίποτα κακό, ούτε κάτι νομικά κολάσιμο. Είχε μια έπαρση και μια αλαζονεία σαν καλλιτέχνης λίγο παραπάνω από το κανονικό και πάνω στην τελειομανία του έβγαζε και πέντε νεύρα. Γιατί το θυμόμαστε μετά από χρόνια και όχι εκείνη την ώρα; Δεν είναι μονόπατα τα πράγματα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top