Ανίτα Μπραντ: «Φοβηθήκαμε. Ούτε οι συγγενείς μας ήξεραν πως είμαι έγκυος»

Οι πρώτες δηλώσεις συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου έξω από το μαιευτήριο

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ βγήκαν από το μαιευτήριο/ βίντεο Happy Day

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Δεν ήξερε κανείς ότι η make up artist είναι και πάλι έγκυος, εκτός από τη μητέρα της. Ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και το ζευγάρι την είχε κρατήσει κρυφή. Χθες, Κυριακή 2 Απριλίου, μαμά και γιος πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο. 

Γέννησε η Μπραντ! Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και την κράτησε κρυφή


Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρήστο», ανέφερε η make up artist στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Χριστόπουλος: «Προσευχηθήκαμε στην εγκυμοσύνη. Ευχαριστώ τον Θεό»


«Τρέμει η ψυχή μου για την πρώτη γνωριμία τους. Νομίζαμε ότι δεν είχαμε περιθώριο να αγαπήσουμε άλλο παιδί πέρα από τον Χρηστάκη και τώρα μας λείπει πολύ. Θέλουμε τα δύο να γίνουν ένα, μια ψυχή» πρόσθεσε ο φωτογράφος.

Χριστόπουλος - Μπραντ: Εξιτήριο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους


 
Ο Χάρης Χριστόπουλος κι η Ανίτα Μπραντ με τον γιατρό τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Χάρης Χριστόπουλος κι η Ανίτα Μπραντ με τον γιατρό τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό, αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο», συμπλήρωσε η ευτυχισμένη μαμά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top