Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στα οπίσθιά μου»

«Τον είχα σημαία», είπε η παρουσιάστρια του Breakfast@star

Ένα άσχημο περιστατικό που είχε στο παρελθόν την ώρα που βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει θυμήθηκε η Ελένη Χατζίδου. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη, ο οποίος είπε πως έχει τύχει να τον…χουφτώσουν ενώ ήταν στην πίστα.

«Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου», είπε η Ελένη Χατζίδου στο «Breakfast@star».

Ελένη Χατζίδου

«Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω. Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει. Είσαι καλά που θα μου ζητήσει συγγνώμη; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top