Κατιάνα Μπαλανίκα για Γιώργο Μαρίνο: «Πρέπει να το σεβαστούμε»

Όσα είπε για τον άνθρωπο που την έβγαλε στη δουλειά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατιάνας Μπαλανίκα

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν εκείνος που τη δεκαετία του '70 την έβγαλε στη δουλειά, μετατρέποντάς τη σε μία από τις πρώτες show women της Ελλάδας

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Ο λόγος για την Κατιάνα Μπαλανίκα που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή Έλεος! στο Mega και μίλησε για όλα. Η δημοφιλής ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος κι αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή.

Δείτε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατιάνας Μπαλανίκα

Αρχικά εξομολογήθηκε αρχικά ότι: «Περνάγαμε πολύ ωραία στις σκηνές στην Πλάκα, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είχε μια ποιότητα άλλη με τον Γιώργο Μαρίνo. Εκεί ξεκίνησε το δικό μου κομμάτι, με χίλια ζόρια με έβγαλε ο Γιώργος, γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή, Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία κι ο Γιώργος άρχισε να με βοηθάει και να μου λέει: "Όχι σαν φαντάρος". Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό γιατί δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε όμως γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα».

Γιώργος Μαρίνος & Κατιάνα Μπαλανίκα σε θεατρική πρεμιέρα το 2009

Γιώργος Μαρίνος & Κατιάνα Μπαλανίκα σε θεατρική πρεμιέρα το 2009 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήξερα ότι με γούσταραν αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που καταλάβαινα ότι το έχω. Δηλαδή ήξερα αλλά δεν καταλάβαινα γιατί, δε θεωρούσα τον εαυτό μου όμορφο. Κάποια στιγμή φορούσα ένα φουστάνι κι έκανα ότι γδυνόμουν, χωρίς να γδύνομαι αλλά έβαζα το πόδι σε μια καρέκλα κι έκανα ότι έβγαζα την κάλτσα, καθόμουν σε ένα άλλο τραπέζι και κάποιος μού έβαλε στο φουστάνι μια γαρδένια. Ο Γιώργος Μαρίνος στράβωσε και του έδωσε πολύ ξύλο στο καμαρίνι» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Γενικά δεν ήθελε τέτοια στο μαγαζί κι ήταν πολύ προστατευτικός. Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα γιατί μου είχαν δώσει ένα λουλούδι πάνω στη σκηνή». 

Κατιάνα Μπαλανίκα: Με νέο hair look και πιο αδύνατη από ποτέ!

«Σήμερα όχι, δεν έχουμε επαφή. Κανείς δεν έχει. Δε με πονάει όμως αυτό, γιατί πιστεύω πως όταν κάποιος αποφασίζει κάτι πρέπει να το σεβαστούμε», συμπλήρωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top