Γνωστή τραγουδίστρια: «Έχω κάνει άμβλωση κι είναι ένα "αγκάθι" για εμένα»

Τη δεκαετία του '90 ήταν παντρεμένη με τον Χρήστο Δάντη

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια στο Happy Day

Στον γάμο της, αλλά και την άμβλωση που έκανε στο παρελθόν κι αποτελεί «αγκάθι» στη ζωή της, αναφέρθηκε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια

Γιαγκούση: Μου πέταξε τα πράγματά μου στην πίστα!

Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση που μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν κι αρχικά, εξήγησε τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του δίνει ενέργεια ο έρωτας. Νιώθεις ότι δεν πατάς στη γη», δήλωσε.

Όσο για τον γάμο της και το «μυστικό» που τον κρατάει ζωνταντό παρά το πέρασμα του χρόνου, ανέφερε: «Η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση κι ό,τι θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Περνάμε όμορφα και χωρίς παρέα, γελάμε πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, γιατί κι ο Μανώλης είναι της δουλειάς κι όλη μέρα είμαστε μες στη μουσική. Τον ακούω να παίζει και τραγουδάω κι εγώ».

Η Λίτσα Γιαγκούση επέστρεψε στα πράγματα με τη συμμετοχή της στο J2US του Alpha

Η Λίτσα Γιαγκούση επέστρεψε στα πράγματα με τη συμμετοχή της στο J2US του Alpha /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, μίλησε για όσα θαυμάζει στον σύζυγό της: «Πολλά πράγματα θαυμάζω. Είναι πανέξυπνος, πνευματώδης και πολύ καλής πάστας άνθρωπος. Είναι πολύ καλός μουσικός και μου αρέσει που αγαπάει τόσο πολύ το μπουζούκι, είναι η ζωή του κι είναι από τους καλύτερους», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που με έδεσε περισσότερο μαζί του ήταν ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε χώρια, ένω έχουμε χωρίσει δύο φορές». 

Χρήστος Δάντης: Με ποια πρώην σύζυγό του θα συνεργαστεί ξανά;

Αναφορικά με τη μητρότητα και την άμβλωση που έκανε στο παρελθόν, εξομολογήθηκε: «Δε μου λείπει ένα παιδί, γιατί μάλλον δεν το έχω ζήσει και σου λείπει κάτι, μόνο όταν το έχεις ζήσει. Έχω όλα αυτά τα ζωάκια μέσα στο σπίτι, που είναι η ζωή μου και το υποκαθιστούν, αν όχι... αντικαθιστούν. Έχω κάνει άμβλωση κι είναι ένα "αγκάθι" για εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top