Μπένος: Ο Σπύρος του Maestro μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί μικρός

«Το μοιράστηκα με την αδερφή μου γιατί ντρεπόμουν τους γονείς μου»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Μπένος, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και το bullying που βίωσε από παιδιά της ηλικίας του. Ο ηθοποιός μεγάλωσε σε επαρχιακή πόλη με τα προσβλητικά σχόλια των κατοίκων να είναι ένα από τα χειρότερα στοιχεία.

Γιώργος Μπένος στο DOT: Αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στο Maestro


«Πολλά κακά και πολλά καλά να μεγαλώνεις στην επαρχία. Τα καλά είναι ότι μεγάλωσα σε μια γειτονιά, έπαιζα με τους φίλους μου έξω, υπήρχαν όλα αυτά τα παιχνίδια του “δρόμου”. Τα αρνητικά είναι ότι μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που εύκολα θα πει κάτι ο άλλος για εσένα. Θα σε κρίνει πολύ εύκολα, υπάρχει αυτό το “τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο. Το άκουγα πάντα και διαφωνούσα! Στο γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα με κορίτσια, αυτό έγινε ο λόγος να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι; Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν παρέα με τα αγόρια, και τα κορίτσια με τα κορίτσια.

Γιώργος Μπένος

Το έφερα βαρέως, γιατί έγινε σε ηλικία 14-15 χρονών. Μου δημιούργησε κλείσιμο στον εαυτό μου και δέχτηκα μπούλινγκ. Λάμβανα απειλητικά ραβασάκια στα βιβλία. Πλέον το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε το αντιμετώπισα δύσκολα, γιατί έκανα λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου. Ήταν μεγάλο λάθος! Δεν το είπα στους δικούς μου, γιατί μάλλον φοβήθηκα και ντράπηκα. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι που το μοιράστηκα με τη μεγάλη μου αδερφή, γιατί μου είπε ότι είναι πάντα δίπλα μας».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δε θα ξανακάνω τηλεόραση»

Ο τηλεοπτικός «Σπύρος» από το Maestro δεν παρέλειψε να πει στο Night Out πόσο ευγνώμων νιώθει που είναι σε αυτή τη σειρά. «Αισθάνομαι τυχερός και ευγνώμων που ήρθε αυτό το κείμενο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω. Θα ήθελα κάποια πράγματα να υπάρχουν μόνο στην μυθοπλασία. Δε μου ήταν ευχάριστο να δέχομαι μηνύματα από παιδιά που μπορεί να έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις και που ντρέπονται γι’ αυτό που είναι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top