«Λόγω της ΔΕΠΥ βαριέμαι στον έρωτα»

«Ισχύει ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ ήταν 6 μήνες. Λόγω της ΔΕΠΥ»

Για την ψυχοθεραπεία, αλλά και το γεγονός ότι της είναι δύσκολό να κάνει μια μακροχρόνια σχέση μίλησε η Τραϊάνα Ανανία στη νέα της συνέντευξη.

«Ισχύει ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ ήταν 6 μήνες. Λόγω της ΔΕΠΥ που έχω βαριέμαι την ίδια την ιδέα του έρωτα, είναι εγκεφαλικό το θέμα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία πιο κουλ σχέση» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά ο «Παράδεισος των κυριών».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traiana (@traiana.anania)

Τι είναι η ΔΕΠΥ

Η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και η υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ) είναι μια διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο συμπεριφοράς ενός ανθρώπου. Οι πάσχοντες από ΔΕΠΥ μοιάζει να είναι ακούραστοι, δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε κάτι και μπορεί να δρουν παρορμητικά. Πρόκειται για μία από τις συχνότερες νευροβιολογικές διαταραχές της παιδικής ηλικίας, η οποία συνεχίζεται, κατά ένα σημαντικό ποσοστό, και στην ενήλικη ζωή.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου»

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου. Θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί η σταδιοδρομία μου από την ειλικρίνεια του χαρακτήρα μου», ανέφερε στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία στην καμερα του Happy Day.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top