Ed Sheeran: Τα δάκρυα για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Την περίοδο που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer της σειράς - ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ed Sheeran. Θα έχει τίτλο: «The Sum of it All» και θα προβληθεί στο Disney+.

Ο γνωστός τραγουδιστής έβαλε τα κλάματα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του. Η Cherry Seaborn κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, αλλά τώρα είναι καλά. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Lyra 2 ετών και τη Jupiter 10 μηνών. 

Συγκλονίζει ο Ed Sheeran: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

Ed Sheeran

«Η υγεία της Cherry δεν ήταν καθόλου καλή. Παιδιά, εσείς με ρωτήσατε αν θέλω να κάνουμε το ντοκιμαντέρ και δέχτηκα, επειδή ήθελα να είμαι στο στούντιο. Δε θα έπρεπε να σας μιλάω για αυτά τα θέματα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν, πολύ γρήγορα», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής.

Baby Boom: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ed Sheeran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edsheeran 😸 (@edsheeran)


Παράλληλα, αποκάλυψε ότι την ίδια περίοδο έχασε και τον πολύ καλό του φίλο, Τζαμάλ Έντουαρντς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη από χρήση ναρκωτικών.  «Μια σειρά γεγονότων άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη… μέσα σε ένα μήνα. Ο καλύτερός μου φίλος Τζαμάλ, αδερφός μου, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top