Συγκλονίζει ο Ed Sheeran: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

«Μέσα σε ένα μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο»

Συγκλόνισε ο Ed Sheeran μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία της συζύγου του κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Συγκλονίζει ο Ed Sheeran

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής, η Cherry διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. 

Baby Boom: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ed Sheeran

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έφερε στον κόσμο την κόρη του, Jupiter, τον Μάιο του 2022 και έχουν αποκτήσει μία ακόμη κόρη, τη δύο ετών Lyra Antarctica.

Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του συνηθίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Cherry. Τώρα όμως αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους βυθίστηκαν στον φόβο πριν λίγο καιρό, επειδή η έγκυος τότε Cherry διαγνώστηκε με όγκο που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί παρά μόνο αφού γεννήσει.

Σε ανάρτησή του στο Instagram την Τετάρτη ο 31χρονος καλλιτέχνης εξήγησε ότι έδωσε μάχη με την ψυχική του υγεία τον περασμένο χρόνο. Όπως έγραψε, προσπαθούσε να συμβιβαστεί με τα προβλήματα υγείας της συζύγου του, ενώ θρηνούσε απώλεια του καλύτερου φίλου του Jamal Edwards, που πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά τη χρήση κοκαΐνης και κατανάλωσης αλκοόλ τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο Ed Sheeran τα είπε όλα τώρα με αφορμή της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του έκτου άλμπουμ του, Subtract. Στο Instagram εξήγησε ότι εμπνεύστηκε από τις προσωπικές τραγωδίες που βίωσε.

Η ανάρτηση του Ed Sheeran:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

«Μέσα σε ένα μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει τρόπος θεραπείας πριν από τη γέννα. Ο καλύτερος φίλος μου ο Jamal, αδελφός μου, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιού» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top