Πρόβα νυφικού για τη Μαρία Αντωνά - Η φωτογραφία που έστειλε στην Τσιμτσιλή

Σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη

Τον επικείμενο γάμο του Λούκα Γιώργκα σχολίασαν στο Happy Day, ενώ το πάνελ έκανε και μια αναφορά στον γάμο της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος έχει αναβληθεί αρκετές φορές.

Άρης Σοϊλέδης: Γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τη Μαρία Αντωνά;

Μάλιστα, οι περισσότεροι από το team συμφώνησαν με όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης για το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της Μαρία Αντωνά, ενώ σχολίασαν και τον τρόπο που η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αντιμετωπίζει την προετοιμασία του γάμου.

μαρια αντωνά

O Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι/ NDP

«Βλέπεις αυτό το ζευγάρι (Λούκας Γιώρκας με τη σύντροφό του) που έχει ορίσει ημερομηνίες, το έχει πει στους καλεσμένους και από την άλλη, βλέπεις τον Άρη και τη Μαρία… Η Μαρία νομίζει ότι ο γάμος είναι ένα dinner που θα πάρει την ταβέρνα να δει πότε έχει τραπέζι. Θέλει προετοιμασίες» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκείνη την ώρα, η Μαρία Αντωνά έστειλε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μία φωτογραφία από μια πρόβα νυφικού που έκανε θέλοντας να τους δείξει πως βρίσκει χρόνο για όλα!

τσιμτσιλή

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε και πήρε την άδεια της Μαρίας Αντωνά για να δείξει τη φωτογραφία on air καθώς το εν λόγω νυφικό δεν είναι αυτό που τελικά επέλεξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top