Βάσω Καβαλιεράτου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Φοίβο Δεληβοριά

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη την 13χρονη Ιόλη

Η Βάσω Καβαλιεράτου μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Φοίβο Δεληβοριά και το πώς διατηρείται η μαγεία στη σχέση τους.

«Ήρθε στο καμαρίνι και είχε το θράσος να πει ο Φοίβος σε μένα ότι είναι θαυμαστής μου. Ήξερα ότι θα έρθει, μας το είχε ο ντράμερ του. Εγώ τον αγαπούσα, λέω μέσα μου: “εγώ σήμερα παίζω για τον Φοίβο, η παράσταση είναι αφιερωμένη για τον Φοίβο”. Έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει: “γεια σου, είμαι ο Φοίβος και από σήμερα δηλώνω φαν σου”. Του λέω: “ένα λεπτό, εγώ είμαι φαν σου. Και έτσι γνωριστήκαμε”», εξομολογήθηκε η Βάσω Καβαλιεράτου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Φοίβος Δεληβοριάς: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του, Ιόλη

Στη συνέχεια είπε: «Είναι εντυπωσιακό το ότι ενώ ζεις με έναν άνθρωπο και απομυθοποιούνται πολλά πράγματα, κάποια να σε ενοχλούν, η καθημερινότητα και η τριβή αλλάζουν τα δεδομένα… κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Ξεχνάω τη σχέση μας και λέω: “τι ταλαντούχος είναι”. Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι τον γνώρισα εγώ, από τα τραγούδια του».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη την 13χρονη Ιόλη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κι η Βάσω Καβαλιέρατου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo AgencyΟ Φοίβος Δεληβοριάς κι η Βάσω Καβαλιέρατου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κι η Βάσω Καβαλιέρατου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top