Ιωάννα Μαλέσκου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες!

«Να πορεύεστε με καλοσύνη κι ευγένεια προς το φως»

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ως γνωστόν σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στον έβδομο μήνα

Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, όπως πρόσφατα αποκάλυψε θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι!

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις πιο όμορφες εγκυμονούσες

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις πιο όμορφες εγκυμονούσες! /Φωτογραφία Instagram

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. H παρουσιάστρια πόσταρε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου κι ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top