Άντζελα Δημητρίου: «Κάναμε τάμα με την κόρη μου για να μείνει έγκυος»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανυπομονεί να ξαναγίνει γιαγιά

Η Άντζελα Δημητρίου δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, θα γίνει σε λίγο καιρό για πρώτη φορά μαμά και θα την κάνει την πιο τρισευτυχισμένη γιαγιά.  

Γάμοι-σφηνάκι: Διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν για... λίγο!

Η αγαπημένη κόρη της Ελληνίδας σταρ, δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό τα ευχάριστα νέα στα social media και ανυπομονεί να απολαύσει όλη αυτή την εμπειρία δίπλα στον σύζυγό της, Φώτη Λιόση.

Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της φωτογραφήθηκαν και έδωσαν μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε ότι μαζί με την κόρη της έκαναν τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπου της είχε τονίσει πως αν μείνει έγκυος, θα κάνει κορίτσι.

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και τον γαμπρό της, Φώτη Λιόση / Φωτογραφία NDP

H Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά - Έγκυος η κόρη της

Όπως δήλώσε η μέλουσσα γιαγιά: «Είναι ό,τι καλύτερο. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές και χαράς. Είμαι έτοιμη καινα είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα».

Όλγα Κιουρτσάκη: Νοσεί με κορωνοϊό η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

Ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Άντζελα Δημητρίου, μοιράστηκε αυτό το υπέροχο γεγονός με τους θαυμαστές της: «Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου που θα γινεί μανούλα!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας!! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top