Ζιζέλ: Πήρε 2 εκατ. δολάρια για να φορέσει ένα μπλουζάκι στο καρναβάλι!

Η βραζιλιάνα καλλονή για κάθε λεπτό κέρδιζε 11.000 δολάρια

Η Ζιζέλ φαίνεται πως μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι έχει επιστρέψει για τα καλά και έχει κάνει δυνατό comeback πολλαπλασιάζοντας τα χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό σε χρόνο dt!

Είναι γνωστό ότι η βραζιλιάνα καλλονή έχει υπάρξει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να κλείνει συμφωνίες με αμύθητα ποσά.

Αυτή τη φορά, η 42χρονη κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο τους

Με αφορμή τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η Ζιζέλ «αναθέρμανε» τις σχέσεις της με γνωστό brand μπίρας που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν και έτσι πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια στην περιουσία της. 

Η εταιρεία είχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucaí, στο οποίο η Ζιζέλ είχε την τιμητική της, αφού τράβηξε με την εμφάνισή της τα βλέμματα όλων.

Ζιζέλ: Πήρε 2 εκατ. δολάρια για να φορέσει ένα μπλουζάκι στο καρναβάλι!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αντίθεση με άλλους σελέμπριτι που συμφωνούν κατά καιρούς ορισμένο ποσό συνεργασίας με το συγκεκριμένο brand, η Βραζιλιάνα καλλονή έθεσε τους δικούς της όρους για να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Ζιζέλ: Πήρε 2 εκατ. δολάρια για να φορέσει ένα μπλουζάκι στο καρναβάλι του Ρίο

Ζιζέλ: Πήρε 2 εκατ. δολάρια για να φορέσει ένα μπλουζάκι

Ζιζέλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα που δημοσίευσε η Globo, λίγο μετά την εμφάνιση της Ζιζέλ, η εταιρεία φέρεται ότι έπεισε το μοντέλο να δώσει το «παρών» φορώντας ένα μαύρο τοπ με την επωνυμία της και να πιει από τη μπίρα.

Η Ζιζέλ αρνήθηκε να πιει μπίρα, αλλά συμφώνησε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για μόλις 3 ώρες, κερδίζοντας ένα ιλιγγιώδες ποσό.

Το brand αποφάσισε να την πληρώσει το 2 εκατ. δολάρια στη Ζιζέλ για να βρεθεί στην αίθουσα VIP με αυτό το μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει για να παίρνει 11.000 δολαρίων ανά λεπτό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top