Διαζύγιο Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει»

«Με άνθρωπο από τον χώρο» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τις δηλώσεις του πατέρα της ερμηνεύτριας, Γιάννη Ζουγανέλη, γνωστοποίησε ότι ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του διαζυγίου από τη Ζουγανέλη

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο καλά, θέλω να πω ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει. Το διαζύγιο και η διάσταση είναι από τον Οκτώβριο, οπότε έχει περάσει ένα αρκετά χρονικό διάστημα με τελικές αποφάσεις και με τα θέματα που υπήρχαν για επανασύνδεση ή όχι… Ο άνθρωπος με τον οποίο εμπλέκεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας. Συνάδελφος» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Παίρνουν διαζύγιο!

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διάφορες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων και η ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Διαζύγιο Ζουγανέλη – Δημητρίου

Σπύρος Δημητρίου - Ελεωνόρα Ζουγανέλη / Φωτογραφία: NDP

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη on camera αντίδραση για το διαζύγιο Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρου Δημητρίου 

Νωρίτερα ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου: «Η απόφαση του Σπύρου είναι συνειδητή»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε χαρακτηριστικά: «Από την στιγμή που υπάρχει πολιτισμός και είναι κοινή απόφαση, είναι πολιτισμένοι άνθρωποι και οι δύο, οπότε μια χαρά. Αυτό δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο». 

«Δεν μπαίνω σε διαδικασίες τέτοιων επιρροών και το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες, αν σέβονται τα παιδιά τους, να μην ανακατεύονται. Αποδέχομαι αυτό που συμβαίνει και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δύο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top