Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Παίρνουν διαζύγιο!

Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους υπήρχαν από το καλοκαίρι

Διαζύγιο παίρνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από 2,5 χρόνια γάμου. 

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς μετά από τρία χρόνια σχέσης συνολικά. Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωνε την είδηση.

Σπύρος Δημητρίου: «Κριντζάρω όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή»

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τις πρώτες φήμες χωρισμού, οι δυο τους πραγματοποίησαν κάποιες κοινές εμφανίσεις θέλοντας να δείξουν πως όλα στον γάμο τους είναι καλά.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας“, και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η εκτίμηση του ενός προς το πρόσωο του άλλου εξακολουθεί να υπάρχει.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά μετά τις φήμες περί χωρισμού /Φωτογραφία NDP

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά μετά τις φήμες περί χωρισμού - Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού /Φωτογραφία NDP 

Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί στις Σπέτσες στις 10 Οκτωβρίου 2020 στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου με κουμπάρους τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και τη στιχουργό Σάννυ Μπαλτζή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου γάμος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top