Μαίρη Συνατσάκη: «Είπα να μην το παίξω ηρωίδα και να ζητήσω βοήθεια!»

Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κορούλας της

Δείτε όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στον Νίκο Μουτσινά

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη στον Νίκο Μουτσινά.  

Νίκος Μουτσινάς: Επιβεβαίωσε το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Μουτσινά ότι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου εκείνος να γίνει πατέρας, η παρουσιάστρια και influencer αναφέρθηκε στο ταξίδι της προς τη μητρότητα, αλλά και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτική της επιστροφής.

H μητρότητα άλλαξε ριζικά τη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη

H μητρότητα άλλαξε ριζικά τη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη

Η ίδια παραδέχτηκε ότι μετά τον Ίαν Στρατή θέλησε να γίνει μητέρα: «Η ιδέα έρχεται με τον άνθρωπο. Μου άρεσε η ιδέα, ήμασταν ήδη ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν λέω ότι έτσι συμβαίνουν τα πράγματα αλλά μπορούν να συμβαίνουν κι έτσι».

Μαίρη Συνατσάκη: Θηλάζει το μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο

Το κομμάτι της τηλεόρασης τέθηκε προς συζήτηση με την παρουσιάστρια να μην κλείνει την πόρτα στη μικρή οθόνη: «Πήρα απόσταση και αφού πρώτα απομυθοποίησα την τηλεόραση και την έβρισα και την έκραξα. Με την εγκυμοσύνη που έκατσα σπίτι μου, με το παιδί, με τις αναγούλες... Είδα πολλή τηλεόραση, ξαναβρήκα και την άλλη της πλευρά, τη χρησιμότητά της στην παρέα. Και οι άνθρωποι που είναι μέσα στην τηλεόραση αν έχουν την υπενθύμιση ότι πραγματικά κάνουν παρέα σε ανθρώπους που δε δουλεύουν ή δεν μπορούν να βγουν, νομίζω ότι θα την αγαπήσουν εκ νέου τη δουλειά και θα καταλάβουν ότι μπορεί να μη χρειάζεται να δείχνουμε μια γυναίκα που σκότωσε τα παιδιά της 24 ώρες του 24ωρο. Είναι πιο σημαντικό αυτό που κάνουμε, από το να φορτίζουμε τον κόσμο με τόση αρνητίλα. Είδα την τηλεόραση ξαφνικά σαν παρέα. Με αυτήν την αίσθηση του χαλαρού και της παρέας, μπορεί και να το ξαναέκανα. Είναι η πρώτη περίοδος που το ξανασκέφτομαι. Το να κάνω αυτό που κάνετε εσείς εδώ είναι σαν παρέα. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο μπορεί και να το ξαναέκανα». 

Η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Νίκος Μουτσινάς είναι φίλοι πολλά χρόνια

Η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Νίκος Μουτσινάς είναι φίλοι πολλά χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Επιστρέφοντας στην προσωπική της ζωή, η Mairiboo δήλωσε για τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή: «Ο Ίαν ηρεμεί και κατευνάζει το άγχος μου σε όλες τις διαφορετικές φάσεις, στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό».

Περιγράφοντας τα συναισθήματα λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε: «Θα το πω πολύ αληθινά. Ήξερα ότι θα πάω για καισαρική. Είχαμε δει τη στάση του παιδιού και δεν πήγαινε για φυσιολογικό τοκετό. Πάμε για κάποιο χειρουργείο, προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Δύο εβδομάδες αφού είχα γεννήσει είπα στον γιατρό μου "Αγχώθηκα πάρα πολύ με την καισαρική!". Καμία φορά έχεις ένα σοκ στη γέννα που το κρατάς λίγο. Από την αρχή είχα οραματιστεί δυο-τρία πράγματα να πάμε μα αυτόν τον τρόπο. Είχα πει στον εαυτό μου "Μη πάθεις καμιά ματαίωση, είναι ιατρικά θέματα αυτά. Δεν πειράζει αν δε βγει". Δεν είχα κάνει ποτέ μου τοπική αναισθησία!». 

Η Μαίρη Συνατσάκη αγκαλιά με την κόρη της σε μία άκρως τρυφερή φωτογραφία

Η Μαίρη δεν έκρυψε πως δεν ήταν όλα ρόδινα μετά τη γέννηση της κόρης της: «Στο κομμάτι της εγκυμοσύνης έχω καταλάβει είναι καλό είναι να λες αυτό που αισθάνεσαι, να μην κρίνεις τον εαυτό σου. Μετά που γυρίσαμε από το μαιευτήριο έπαθα αυτά τα λεγόμενα baby blues, οι ορμόνες που πανικοβάλλονταν χωρίς λόγο. Μπορείς να αισθανθείς μια στεναχώρια, να σου λένε το πρωί όλοι "συγχαρητήρια" για το μωράκι και να έρχεται η νύχτα και να λες "πνίγομαι". Το είπα στους δικούς μου κατευθείαν. Είπα να μην το παίξω ηρωίδα και να ζητήσω βοήθεια. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει για να ντιλάρεις και όλο το υπόλοιπο. Είναι μία αλλαγή πυρηνικής ταυτότητας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top