Μπισμπίκης: Όταν περιέγραφε τον έρωτά του για την πρώην γυναίκα του

Δείτε το απόσπασμα που «ξέθαψαν» στα social media

Δείτε βίντεο για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη από το Breakfast@Star

Χαμός έχει γίνει με την κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και να της χορέψει ζειμπέκικο και να τη φιλήσει!

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζευγαριού έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, κάποιοι χρήστες στο TikTok βρήκαν ένα παλιό απόσπασμα από συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου. 

Χαμός στα social media για το ζεϊμπέκικο και το φιλί Βανδή – Μπισμπίκη

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλούσε για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στο θέατρο Cartel το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός! Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ για πρώτη φορά. Την ερωτεύτηκα και τελείωσε. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σε πρώτη φάση ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Ήταν τέτοια η χημεία που νόμιζα θα τρελαθώ!», δήλωνε τότε ο ηθοποιός.
 

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος - Xristina Alexatou
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top