Στο νοσοκομείο ο Richard Gere - Ήταν στο Μεξικό για τα γενέθλια της συζύγου

Διαγνώσθηκε με πνευμονία

Στιγμιότυπα από τις κοινές εμφανίσεις του Richard Gere με τη σύζυγό του/ ΑΡ

Εκτάκτως σε νοσοκομείο του Μεξικού μεταφέρθηκε ο Richard Gere. Ο 73χρονος ηθοποιός διαγνώσθηκε με πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

ο Richard Gere/ΑΡ

ο Richard Gere/ΑΡ

Ο χολιγουντιανός σταρ βρισκόταν στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια της συζύγου του Alejandra Silva, στην εξοχική τους κατοικία στο Nuevo Vallarta.

Richard Gere - Alejandra Silva /ΑΡ

Richard Gere - Alejandra Silva /ΑΡ

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ο Richard Gere υπέφερε από βήχα πριν από το ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου η υγεία του επιδεινώθηκε και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Φέρεται ότι του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

H Alejandra Silva έκανε πριν από δύο μέρες μια ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας ευχαριστούσε τον κόσμο για τις ευχές του για τα γενέθλιά της. «Έπειτα από τρεις εβδομάδες, κατά τις οποίες ήμασταν όλοι άρρωστοι στην οικογένεια, σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την ανταποδίδω» έγραψε.

Ο Richard Gere και η εκδότρια Alejandra Silva παντρεύτηκαν το 2018. Πριν τον γάμο τους, ήταν επί χρόνια φίλοι. Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 4χρονο Alexander και τον μικρότερο δύο ετών, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Ο Gere έχει κάνει άλλους δύο γάμους κι έχει έναν ακόμη γιο, 23 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top