Μαντόνα: Πόσταρε την αφίσα για τη βοήθεια της ΕΜΑΚ στην Τουρκία

Το μήνυμα της βασίλισσας της Ποπ για τον σεισμό

Δείτε βίντεο για τη Μαντόνα από την εκπομπή Breakfast@Star

Τη γνωστή digital art εικόνα, που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες κι αποτυπώνει μια φανταστική σύνθεση ενός διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί που απεγκλώβισε από τα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία, ανέβασε η Μαντόνα στο Instagram της.

Η Μαντόνα στα βραβεία Annual Billboard Women in Music το 2016 στη Νέα Υόρκη

Η Μαντόνα στα βραβεία Annual Billboard Women in Music το 2016 στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Δείτε την ανάρτηση της Μαντόνα

Παναγιώτης Κοτρίδης: Ο δημιουργός της φωτογραφίας στο star.gr 

Η εικόνα που έγινε viral και «σύμβολο» των υπεράνθρωπων προσπαθειών που κατέβαλαν οι Έλληνες διασώστες στη γείτονα χώρα, είναι δημιούργημα του Υποστράτηγου του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Παναγιώτη Κοτρίδη. Σκοπός του ήταν να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τους συναδέλφους του που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας. 

«Είμαι εδώ για εσένα»: Η εικόνα που έχει συγκινήσει Έλληνες και Τούρκους

Η φωτογραφία είχε σκοπό να αναδείξει ότι πάντα σε τέτοιες καταστάσεις το μόνο που υπερισχύει είναι η ανθρωπιά, η αγάπη κι η αλληλοβοήθεια.

«Η φωτογραφία έχει σκοπό να αναδείξει ότι πάντα σε τέτοιες καταστάσεις το μόνο που υπερισχύει είναι η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλοβοήθεια. Δεν έχει σημασία σε τι Θεό πιστεύει ο καθένας μας, ποια είναι η κουλτούρα μας, ή οτιδήποτε άλλο. Αν και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα πρέπει να υπάρχουν σε καθημερινή βάση. Στον σεισμό του 1999 λέγαμε "Humans die, but humanity survived"» επεσήμανε στο star.gr και τη Σοφία Βάγκα, o Yποστράτηγος του Π.Σ. κ.Παναγιώτης Κοτρίδης.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία» ανέφερε στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας: «Είμαι εδώ για σένα» σε ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top