Μάρα Ζαχαρέα: Η full in love φωτογραφία με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας του Star για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Mάρα Ζαχαρέα – Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Βόλτα για ψώνια πιασμένοι χέρι - χέρι

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο, είναι η Μάρα Ζαχαρέα και με αφορμή τη σημερινή ημέρα, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

«Happy Valentine», έγραψε στο Instastory της η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και τη βλέπουμε σε ένα ρομαντικό dinner με τον σύζυγό της.

Η Valentine’s ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα:

Η Valentine’s ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα:

«Να ερωτεύεσαι κάποιον που δε θα σε αφήσει ποτέ να κοιμηθείς με την απορία αν ακόμα αξίζεις», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Μάρα Ζαχαρέα. 

Η δημοσιογράφος και ο βουλευτής της ΝΔ είναι παντρεμένοι από το 1992. H γνωριμία τους έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τότε που και οι δυο ήταν μάχιμοι ρεπόρτερ. Έχουν αποκτήσει δυο υπέροχα παιδιά, τον 26χρονο Βασίλη και την 22χρονη Άννα. 
ζαχαρεα

H Mάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μαζί με τα παιδιά τους, Βασίλη και Άννα σε παλαιότερη εμφάνιση / NDP

«Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top