Γιώργος Λιανός: Οι τρυφερές ευχές και η δήλωση αγάπης στη σύντροφό του

Ο «έρωτας» με τη μικρή του κόρη

Δείτε το insta story του Γιώργου Λιανού

Από τις αρχές του χρόνου βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αφού παρουσιάζει το Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιάνος, ωστόσο. πάντα έχει τον νου στη σύντροφό του και την κόρη τους, Βαλέρια.

Γιώργος Λιανός: Η γυναίκα μου με σταύρωσε και μου έβαλε τον Άγιο Χριστόφορο

Την Παρασκευή, μάλιστα, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και το παιδάκι τους. Ντυμένες κι οι δυο σε ασπρόμαυρους τόνους, ποζάρουν στον φακό.

Ο Γιώργος Λιανός κι η Κωνσταντίνα Καραλέξη στη βάφτιση της κόρης τους το περασμένο καλοκαίρι

Ο Γιώργος Λιανός κι η Κωνσταντίνα Καραλέξη στη βάφτιση της κόρης τους το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι δεξιά, ο άνθρωπός μου. Σε λίγες μέρες το πολύ μικρό αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης», έγραψε ο παρουσιαστής για τα γενέθλια της συντρόφου του.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη με την πανέμορφη κορούλα της, Βαλέρια

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη με την πανέμορφη κορούλα της, Βαλέρια /Φωτογραφία Instagram

Πριν από λίγες μέρες σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Λιανός μας έδειξε την κόρη του, Βαλέρια η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star έχει στο πλευρό του και τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. 

Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ»

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιανός έχει τρία ακόμη παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει, παραμένει μια δεμένη οικογένεια μαζί με τους δύο γιους τους Κωνσταντίνο και Ιάσωνα και την κόρη τους Αριάνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top