Τι φόρεσαν οι Έλληνες celebrities στα χιόνια!

Η κακοκαιρία Barbara έφερε χιόνια και στιλάτες εμφανίσεις!

Kακοκαιρία «Barbara»: Αποκλειστικές εικόνες του Star από τα αποκλεισμένα χωριά στην Εύβοια 

Η κακοκαιρία «Barbara» ήρθε και «έντυσε» στα λευκά σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και τα social media γέμισαν με εικόνες από χιονισμένα τοπία αλλά και… stylish εμφανίσεις στα χιόνια!

Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή, οι celebrities της ελληνικής showbiz έβαλαν τα δυνατά τους για αν εντυπωσιάσουν με τα looks τους στα χιόνια!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της στην Πεντέλη και πόζαρε φορώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα για σκι, την οποία συνδύασε υπέροχα με ένα κόκκινο puffer μπουφάν. Σε εορταστικό mood, η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα και εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χιονισμένη Πεντέλη!

ηλιανα παπαγεωργιου
 

Στο δάσος έξω από το σπίτι τους στον Διόνυσο πόζαραν η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον νεογέννητο γιο τους. Πόζαραν στο χιονισμένο τοπίο φορώντας matchy – matchy φόρμες σε χακί χρώμα.

Τούνη - Αλεξάνδρου: Οι φωτογραφίες στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους!

Στα χιόνια για παιχνίδι με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα βγήκαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, φορώντας τα χοντρά μπουφάν τους σε χρώματα της φύσης, κυπαρισσί και λαδί.

Σάκης Τανιμανίδης: Η αντίδραση της κόρης του βλέποντας το χιόνι

Mε cozy φόρμες και fleece σε καναρινί απόχρωση πόζαρε στα χιόνια η Βίκυ Κάβουρα, ενώ με μπότες για τα χιόνια σε φούξια απόχρωση και μπερέ στο ίδιο χρώμα φωτογραφήθηκε πάνω σε τελεφερίκ η Μαριόλα Τζώρτζογλου.

κάβουρα

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top