Πάολα: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται με γρίπη Τύπου Β

Όσα είπε ο Ζωϊδάκης για την Πάολα και τον σύντροφό της, Λάζαρο στο «Πρωινό»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πάολα, η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σοβαρά με συμπτώματα γρίπης τύπου Β.

Στο νοσοκομείο η Πάολα

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης η τραγουδίστρια θέλησε να καθησυχάσει  τους θαυμαστές της ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της υγείας της.

Πάολα: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο/φωτογραφία NDP / Νίκος Ζώτος

Πάολα: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο/φωτογραφία NDP / Νίκος Ζώτος

Όπως σημείωσε η ίδια η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να βρεθεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Πάολα - Λάζαρος: Η γνωριμία στην Κρήτη και ο κεραυνοβόλος έρωτας

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας.
Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω της μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλειά και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως πιο ήπια.
Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος.
Και πάλι σας ευχαριστώ. Να σας έχει ο Θεός καλά! Πάολα», ανέφερε η Πάολα μέσα από το νοσοκομείο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top