Ταμίλα Κουλίεβα: «Γέννησα στο σπίτι, μέσα στο νερό. Ήταν και ο σύζυγός μου»

Η ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Στέφανο Καραντινάκη

Δείτε όσα είπε η Ταμίλα Κουλίεβα στην εκπομπή της ΕΡΤ

Έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια, με το ταλέντο της κοσμεί το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση.

Ο λόγος για την Ταμίλα Κουλίεβα που αποκάλυψε τα μικρά και μεγάλα της μυστικά στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Ταμίλα Κουλίεβα: Το κοντό καρέ της πάει πολύ - Δείτε το νέο της look

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Η ζωή που δεν έζησα στο Mega, τις βραβεύσεις που έχει λάβει στην καριέρα της αλλά και τη γέννηση του γιου της, που συνέβη στο σπίτι της πριν από 32 χρόνια.

«Η δουλειά-σταθμός για μένα στην τηλεόραση ήταν το «Η ζωή που δεν έζησα». Πολύ πρωτόγνωρο και δύσκολο να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα και να προσεγγίζω την ηρωίδα. Τον γιο μου τον έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και είχαμε μόνο δύο χρόνια διαφορά. Διάβαζα τότε πάρα πολύ Φρόυντ, ένα ολόκληρο βιβλίο που μιλάει για τη σχέση μάνας-γιου», είπε σε σχέση με την καριέρα της.

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηλικία, το διαζύγιο και η αδυναμία στον γιο της

Η ηθοποιός δε διστάζει να αναφερθεί και τον ερχομό του γιου της, σχεδόν 32 χρόνια. Γέννησε στο σπίτι, μέσα στο νερό, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο ήταν ακόμη άγνωστο στο ευρύ κοινό.

«Η μητρότητα παραμένει το σημαντικότερο γεγονός της ζωής μου. Την ώρα της γέννησης του παιδιού ήμασταν οι δυο μας με τον σύζυγό μου, επομένως φέραμε μαζί το παιδί στον κόσμο. Ο Στέφανος γεννήθηκε στο σπίτι, στο νερό και φανταστείτε ότι αυτό έγινε 32 χρόνια πριν. Ήταν πολύ πρωτοποριακό κι έχει διαμορφώσει τις σχέσεις μας με το παιδί, μας έχει χαράξει», εξομολογήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ταμίλα Κουλίεβα: Λύγισε «στον αέρα» για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο γιος της ηθοποιού είναι ο Στέφανος Καραντινάκης, από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο, σήμερα εργάζεται ως μηχανικός. Το ζευγάρι έχει χωρίσει, ωστόσο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. 

Γρηγόρης Καραντινάκης & Ταμίλα Κουλίεβα σε θεατρική πρεμιέρα το 2019

Γρηγόρης Καραντινάκης & Ταμίλα Κουλίεβα σε θεατρική πρεμιέρα το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top