Δήμητρα Βαμβακούση: Η δραματική ιστορία ζωής της συντρόφου του Ντάνου

Έχασε τρεις ανθρώπους από καρκίνο

Βίντεο για το ζευγάρι από το «Πρωινό μας»

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της σχέσης της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Σύμφωνα με το της εκπομπής «Super Κατερίνα» οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό με τον Ντάνο να δηλώνει τρελά ερωτευμένος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανάρτηση με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Οι δύσκολες στιγμές της Δήμητρας Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του!

Ο καρκίνος πήρε από τη Δήμητρα Βαμβακούση τρία πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Η νέα σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή της, καθώς έχασε την αδερφή, την κολλητή και τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

Δήμητρα Βαμβακούση: Η δραματική ιστορία ζωής της συντρόφου του Ντάνου

H Δήμητρα Βαμβακούση σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία NDP

«Τις ώρες που κάθομαι εδώ μόνη μου. Παρατηρώ τη θάλασσα η οποία με ηρεμεί πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ το ηλιοβασίλεμα, το φεγγάρι. Τέτοια μικρά πράγματα. Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα. Μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε από κάποιες αρρώστιες.

Το χειρότερό μου είναι να χάνω ανθρώπους που αγαπώ όχι από την καθημερινότητά μου αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν 7 χρονών. Ήταν η αδερφή μου. Έφυγε από μια αρρώστια που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει, από τον καρκίνο. Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ. Δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν. Ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά τα πράγματα για εμένα και που με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά… Συγγνώμη… Αλλά αρρώστησε και αυτή πριν από δύο χρόνια και έφυγε κι αυτή από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου. Μαντέψτε από τι…», είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Βαμβακούση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top