Μιχάλης Σαράντης: Μίλησε για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή του

'Οσα είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Dot

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη

Είναι πολύ ταλαντούχος και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο, ο Μιχάλης Σαράντης το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στο Dot, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του

Ο ηθοποιός που πρόσφατα έγινε γονιός με τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Μαίρη Μηνά, μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή του και τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά του.

Ο Μιχάλης Σαράντης πρόσφατα έγινε πατέρας με την ηθοποιό, Μαίρη Μηνά

Ο Μιχάλης Σαράντης πρόσφατα έγινε πατέρας με την ηθοποιό, Μαίρη Μηνά

«Από το 2006 που πρώτη φορά ο μπαμπάς μου αρρώστησε με καρκίνο πρώτα στον πνεύμονα και μετά στον εγκέφαλο, χειρουργεία, ακτινοβολιες, όλο το σύστημα...  μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι σαν οικογένεια, χάσαμε πολλούς ανθρώπους μέχρι και τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου κι έκλεισε κάπως αυτό το κεφάλαιο, γιατί παράλληλα ερχόταν και μια άλλη ζωή. Η Μαίρη ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος τότε», είπε αρχικά.

Μιχάλης Σαράντης: Η βόλτα με την κόρη του και οι στίχοι που της αφιέρωσε

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς

«Στο ενδιάμεσο αυτής της διαδρομής έχασα τη μαμά, πολύ κοντινούς ανθρώπους κι από τη δουλειά... Ήμασταν ένα τεράστιο σόι, ένα τεράστιο κυριακάτικο τραπέζι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Όλο αυτό σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή φεύγει για πλάκα, σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι... Όλο αυτό με επηρέαζε πολύ βαθιά ψυχικά. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινα κι εγώ σε πολύ βαθιά λαγούμια. Μέχρι και σε βαθμό να αισθάνομαι ό,τι είναι δίπλα μου παθαίνει κακό. Γιατί είμαστε κι εγωιστές και τα υπερεγώ μας βαράνε καμπανάκια. λες: "Εγώ φταίω;", "Μήπως φταίω εγώ, τι γίνεται;"», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top