Tάσος Λέκκας: Η αδυναμία στη μητέρα του, τα φτωχικά χρόνια και η τηλεόραση

Πριν την επιτυχία στο «Αυτή η νύχτα μένει» δούλεψε σε οικοδομή ο ηθοποιός

Ο Τάσος Λέκκας είναι ένας νέος, ταλαντούχος ηθοποιός. Φέτος ξεχωρίζει στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά και τη σειρά του «Αυτή η νύχτα μένει». Γεύεται την επιτυχία, η οποία ήρθε μετά από πολύ κόπο, όπως εξομολογείται στο στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη. 

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε αυτό το project, με ανθρώπους που εκτιμώ και έναν ρόλο πολύ ενδιαφέρον. Μου έκανε πολύ εντύπωση στην αρχή που ο κόσμος με σταματούσε στον δρόμο και μου μιλούσε. Από την άλλη έχουν συμβεί και απρόοπτα, καθώς κάποιος με έβρισε στον δρόμο λόγω του ρόλου μου. Ήταν πολύ επιθετικός! Δεν είπα κάτι και έφυγα», αναφέρει στη συνέντευξη. 

Ο Τάσος λέκκας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» στο θέατρο Μπέλλος 

Η αδυναμία στη μαμά του δεν κρύβεται. Η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα φτωχή και μεγάλωσε μόνο με εκείνη. Οι δυο τους πάλεψαν για την επιβίωση και τώρα, που ο Τάσος Λέκκας έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, η μητέρα του -μάλλον- το χαίρεται περισσότερ ο από τον γιο της. 

«Πριν γίνω ηθοποιός δούλευα σε οικοδομή. Έτυχε η μητέρα μου να είναι βιβλιοφάγος, από μικρή ηλικία υπήρχε πάντα η παιδεία και η μόρφωση στη ζωή μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Θεωρώ αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην μετέπειτα πορεία μου. Η μητέρα μου είναι λίγο πιο χαρούμενη από εμένα και περήφανη για την πορεία μου, το χαίρεται πολύ!». 

Η δημιουργία της οικογένειας στριβογυρνάει από τώρα στο μυαλό του, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 χρόνων.

«Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό που θέλω να δώσω στο παιδί μου είναι αποδοχή, πέρα από αγάπη, θα ήθελα να είμαι εκεί σε όλα». 

Παράλληλα, με την τηλεόραση, ο Tάσος Λέκκας πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» στο θέατρο Μπέλλος. Πρόκεται για ένα έργο του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου «Είναι μια δουλειά πολύ προσωπική όλων μας και η σκηνοθέτης μας δίνει μια πολύ μεγάλη ελευθερία, οπότε συνδημιουργούμε μαζί.»

Ο Ορέστης Τζιόβας, Η Ελίζα Σκολίδη, ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Εριφύλη Κιτζόγλου και ο Γιώργος Μαρτίνος μοιράζονται μαζί του το θεατρικό σανίδι, φέτος. 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top