«Η μάνα μου υπέφερε... και δυσλεξία είχα κι ομοφυλοφιλία είχα κι ό,τι θες»

Αποκάλυψε ότι έχει ερωτευθεί και τα δύο φύλα

Δείτε όσα είπε ο Μάρκελλος Νύκτας στο Breakfast@Star

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκελλος Νύκτας στο Breakfast@Star και τη Φωτεινή Ψυχίδου.

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Μάρκελλο Νύκτα ως στιλίστα στο Fame Story του ΑΝΤ1

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Μάρκελλο Νύκτα ως στιλίστα στο Fame Story του ΑΝΤ1

Όπως αποκάλυψε στη στήλη Τι Ψυχή(δου) θα παραδώσεις, η κηδεία του θα είναι... Ανάσταση αφού δε θα πεθάνει ποτέ, ενώ θεωρεί το μαύρο χρώμα ντεμοντέ.

Γνωστός Έλληνας σχεδιαστής αποκάλυψε τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε

«Η μάνα μου υπέφερε μαζί μου... και δυσλεξία είχα κι ομοφυλοφιλία είχα κι ό,τι θες είχα!» ειπε για τη μητέρα του, δείχνοντας στην κάμερα φωτογραφία της. «Θα ήθελα να την αναστήσω γιατί μου έδωσε εφόδια», πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δεν μπήκα στο Fame Story και ξαφνικά έγινα διάσημος... Η τηλεόραση ήταν ένα φυσικό επακόλουθο μιας διασημότητας που είχα. Και στη μόδα έκανα σουξέ και στην τηλεόραση έκανε σουξέ», είπε σχετικά με το μουσικό ριάλιτι που τον έκανε γνωστό στις αρχές της χιλιετίας. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο... φτύαρι που έφαγε από τον Γιώργο Λιάγκα, αφού παλιότερα τον είχε αποκαλέσει ψυχολογικά ασταθή.

Κλείνοντας ο Μάρκελλος Νύκτας απάντησε και στο ερώτημα «Δεν ξέρεις τι θα πει ζωή αν δεν...». «Αν δεν ερωτευθείς, το αντίθετο φύλο ή το ίδιο σου. Πρέπει να τα γνωρίσεις και τα δύο. Εγώ τα γνώρισα και τα δύο», συμπλήρωσε με ειλικρίνια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top