Ο «κρυφός» έρωτας της πριγκίπισσας Λεονόρ με παίκτη της Μπαρτσελόνα

Τα ισπανικά Μέσα μιλούν για μεγάλο ειδύλλιο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Λεονόρ και του Γκάβι

Η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της βασίλισσας Λετίσια, πριγκίπισσα Λεονόρ, φαίνεται ότι ζει τον έρωτά της με το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Γκάβι.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ με τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, σε ομιλία το 2021

Η πριγκίπισσα Λεονόρ με τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, σε ομιλία το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Manu Fernandez

Δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο θέλουν τη νεαρή, πανέμορφη πριγκίπισσα πολύ ερωτευμένη με το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα Γκάβι, λέγοντας μάλιστα πως η 17χρονη πριγκίπισσα διατηρεί κι έναν φάκελο με φωτογραφίες του Ισπανού μέσου των Καταλανών.

Δυο ξένοι ο βασιλιάς Φελίπε και ο Χουάν Κάρλος στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Οι φήμες γι' αυτόν τον πλατωνικό έρωτα αυξήθηκαν περισσότερο, όταν η φανέλα που έδωσε ο Γκάβι στον Βασιλιά Φίλιππο ήταν μικρότερη από το νούμερό του. Οι Ισπανοί δεν αποκλείουν η φανέλα του να προοριζόταν για την πριγκίπισσα Λεονόρ.

Ποια είναι η πριγκίπισσα Λεονόρ

Η όμορφη πριγκίπισσα έχει ήδη αρχίσει να δραστηριοποιείται στον δημόσιο βίο της Ισπανίας

Η όμορφη πριγκίπισσα έχει ήδη αρχίσει να δραστηριοποιείται στον δημόσιο βίο της Ισπανίας /Φωτογραφία AP Images/Manu Fernandez

Η Λεονόρ είναι έναν χρόνο νεότερη από τον Γκάβι, ο οποίος έκλεισε τα 18 νωρίτερα φέτος. Η νεαρή «γαλαζοαίματη» σπουδάζει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία στο δεύτερο έτος του International Baccalaureate, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο κολέγιο όπου φοιτούν πολλοί γαλαζοαίματοι και προετοιμάζονται για τον μελλοντικό τους ρόλο.

Κηδεία Κωνσταντίνου: Οι Ισπανοί Βασιλείς Στο Επίκεντρο

Ήδη η Λεονόρ έχει δείξει ότι εκπαιδεύεται για τον ρόλο της ως μέλλουσα βασίλισσα και κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις με χάρη και αυτοπεποίθηση. Τα έξοδα των σπουδών της βαραίνουν προσωπικά τους γονείς της κι όχι το παλάτι

Ως διάδοχος του θρόνου είναι εκείνη με τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί συχνότερα τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε ή και τους δύο γονείς της σε πριγκιπικές υποχρεώσεις. 

Ο Γκάβι σε ποδοσφαρικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μάρτιο

Ο Γκάβι σε ποδοσφαρικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μάρτιο /Φωτογραφία AP Images/Joan Monfort

Ο κρυφός έρωτα της πριγκίπισσας με τον Γκάβι

Ο κρυφός έρωτας της νεαρής  καλλονής για τον Γκάβι αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Μέσο της Ισπανίας. Παρά το γεγονός πως η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή και την πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται να μην ισχύει, οι συμπαίκτες του 18χρονου δεν έχασαν την ευκαιρία για τρολάρισμα, με τον Κόκε να αποκαλύπτει ότι του ζήτησαν τώρα που έχει το κονέ να τους καλέσει σε μπάρμπεκιου με τον βασιλιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top