Αντώνης Νικοπολίδης: Ο γιος του μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του!

Ο 22χρονος Γιάννης είναι… το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά

Φωτογραφίες του Αντώνη Νικοπολίδη με τη σύζυγό του, Βάσω Νικοπολίδη

Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του παίζοντας ποδόσφαιρο επαγγελματικά.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι πλέον 22 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι… το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και μάλιστα, είναι τερματοφύλακας, ακριβώς όπως ο πατέρας του.

Νικοπολίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο γιος του μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του!

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο γιος του μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του!/ NDP Photo Agency

Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος ζούσε στην Αμερική και αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τη μεταγραφή τουδημοσιεύοντας τη φωτογραφία του στο Instagram:

«Έναρξη συνεργασίας με Γιάννη Νικοπολίδη. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, υπήρξε διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.

Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 71 στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες! Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Είμαι χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό, επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της“».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top