Μ. Βερνίκου: Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια του γιου της

«Νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Τρίτης 10/1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@marinavernicos)

Ντεμήλια Καμπουρίδη: Η πανύψηλη κόρη της Μαρίνας Βερνίκου στο MadWalk!

Η γνωστή φωτογράφος που έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους, αναφέρθηκε στα οικογενειακά ταξίδια τους αλλά και τη στιγμή που κολύμπησαν μαζί με τις φάλαινες στο Τζιμπουτί στην Αφρική και ο γιος της κινδύνευσε.

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Μαγικές διακοπές στην Ινδονησία

«Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί στην Αφρική, είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε μα φάλαινες(…) Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί. Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι και πήγαμε δύο ώρες για να τις βρούμε και όταν τις βρήκαμε μας λένε: Εδώ είναι πηδήξτε. Είχα πολύ φόβο, νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου. Κολυμπούσαμε για 3 ώρες, έμεινα έτσι ώστε να το χαρώ και στην πρώτη βουτιά που είχαν πέσει και τα παιδιά μου. Είναι ο Γιώργος (ο γιος) με μια κάμερα δίπλα στη φάλαινα και προσπαθεί να πάρει βίντεο τον πατέρα του. Εκείνη την ώρα ήμουν από πίσω τους και έβγαζα κι εγώ τον Γιώργο που βγάζει τον πατέρα του και όπως κάνω και γυρίζω στα αριστερά μου, βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του» είπε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου.

«Έχω ένα βιντεάκι πολύ αστείο γιατί φώναζα ‘’Γιώργο Γιώργο’’, δεν άκουσε, και πέρασε από κάτω του (η φάλαινα) αλλά αυτός εντάξει, δεν τρόμαξε!» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top