Μαίρη Μηλιαρέση: Μίλησε στο Star για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Οι εικόνες που αντίκρισε η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν σοκαριστικές

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τετάρτης η γνωστή παρουσιάστρια και αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση. Το αποκάλυψε η ίδια μέσω social media. 

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Γεωργία Χάρδα.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, το έκαναν άνω κάτω και έκλεψαν τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Όταν γύρισα προσπαθούσα να μπω στο σπίτι μου και δεν μπορούσα γιατί δεν άνοιγε η πόρτα μου. Μπήκα με τον κλειδαρά μέσα στο σπίτι. Είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις όλα σου τα πράγματα έξω, όλα στο πάτωμα, ανατρίχιασα. Έπαθα την κρυάδα του βιασμού γιατί σου βιάζουν τον προσωπικό σου χώρο» είπε χαρακτηριστικά.

Οι εικόνες που αντίκρισε η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν σοκαριστικές. 

Τις προηγούμενες ημέρες, πριν από την ληστεία, είχαν αναρτηθεί στα social media φωτογραφίες με φίλους της στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας. Μετά από αυτήν την οδυνηρή περιπέτεια η Μαίρη Μηλιαρέση επισημαίνει: 

«Όταν λείπουμε καλό είναι να μην ανεβάζουμε που είμαστε τις διακοπές μας γιατί πήγα στο χωριό και είχα παρεούλα φίλους οι φίλοι ανέβαζαν είμαστε εδώ είμαστε εκεί. Οπότε αυτό δείχνει ότι λείπεις». 

Μαίρη Μηλιαρέση

Η Μαίρη Μηλιαρέση σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ενημερώνω και τον κόσμο και αυτούς αν ακούνε μην ξαναμπούνε γιατί δεν πρόκειται να βρούνε τίποτα να πάρουνε. Δεν έχω τίποτα πολύτιμο μες στο σπίτι μου. Το μόνο πολύτιμο είμαι εγώ και τα σκυλιά μου μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top