Διονύσης Σχοινάς: «Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη, δε μου άρεσε»

«Δε μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε!»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν ο Διονύσης Σχοινάς την Παρασκευή 30/12 και μίλησε φυσικά, για τη σύζυγό του, τη συνοδοιπόρο του στη ζωή όλα αυτά τα χρόνια, Καίτη Γαρμπή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που την είχε δει, δεν του άρεσε! Είχε πει στους φίλους του ότι δεν του αρέσει.

«Την πρώτη φορά που την είδα δε μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δε μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δε μου άρεσε. Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτου και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή.

σχοινάς

Κατράκειο Θέατρο-Συναυλία Καίτης Γαρμπή & Διονύση Σχοινά/ NDP Photo Agency

Σχετικά με την πασίγνωστη πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή on air στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς είπε:

«Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια... θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top